.....

domingo, 1 de junio de 2008

Bones estones

La felicitat dóna a l’home un agradable estat de benestar, de satisfacció. Tot i que es veu assetjada pel temor a perdre-la, no es pot viure sota la idea constant que la felicitat és efímera, això ens faria deixar de ser-ho.

No obstant, la fràgil separació entre les dues situacions, ens permet valorar millor els moments de felicitat. No sé què ens emportarem del pas per aquesta vida, però mentre hi siguem, òbviament és preferible procurar-nos felicitat abans que turment.

Ben segur que si podem tenir la sort de viure estones d’alegria, d’estimació o de satisfaccions, acumularem records que ens ajudaran a sentir-nos feliços pels bons temps viscuts, i ens animaran a buscar nous bons moments.

Precisament faig aquest incís perquè crec que ens hem d’esforçar per ser feliços avui. Viure el present amb un estat d’ànim de satisfacció és una cosa que, si avui no t’hi trobes així, l’has de buscar. Des de petits detalls del dia, fins a grans celebracions. Totes aquestes bones estones són importants per a alimentar la nostra felicitat. I per omplir de bons records les nostres vides.

Gràcies per haver viscut de manera especial aquest dia amb mi.


1 comentario:

Baruk dijo...

La felicitat avui en dia es un luxe, en canvi, hauria de ser el dret més inamovible del esser viu.

Afortunats els que senten plaer pwel fet d’estar vius!

Salut i força!